» بررسی » افزایش قیمت و پیش بینی بازار سکه شیبا اینو
بررسی

افزایش قیمت و پیش بینی بازار سکه شیبا اینو

2024-04-26 1014

You can also read this news on COINTURK NEWS: Shiba Inu Coin’s Price Surge and Market Predictions
Bitcoin‘de geçtiğimiz hafta gerçekleşen halving’den bu yana, kripto para topluluğu tarafında beklenti ve tahminlerde giderek daha yüksek seviyeler hedefleniyormuş gibi görünüyor. Bitcoin’in madencilik ödülünü yarı yarıya düşüren bu 4 yıllık döngünün sonunda gerçekleşen olay, tarihsel olarak yükseliş yönlü piyasa etkisi yaratmış görünüyor. Hacim bakımından en iyi meme coin’lerin başında yer alan Shiba Inu (SHIB) analistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Shiba’nın Tarihsel Görünümü

Shiba Inu’nun fiyatında görülen geçmiş performanslar potansiyel görünüme dair fikir vermeye devam ediyor.

Bu durum fiyat tahminlerini çevreleyen iyimser analist yorumlarını da destekliyor. 2020’de gerçekleşen halving sonrası SHIB %884.400 gibi inanılmaz bir fiyat artışı yaşamıştı. Bazı uzmanlar ise SHIB özelinde tarihin kendisini tekrar edebileceğini belirterek potansiyel olarak önemli kazançların ortaya çıkabileceğini belirtiyorlar.

Shiba Inu ekibinin önemli isimlerinden olan pazarlama uzmanı Lucie, X’teki yaptığı bir paylaşımda, SHIB’in 19 Nisan’dan önce veya sonraki kısa bir zaman dilimi içerisinde 2021 zirvesini işaret eden 0,00008845 doları geride bırakacağına olan inancını dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti:

BTC‘nin yarıya inmesinden kısa bir süre önce ya da sonra ATH bekliyorum.

LUCIE’nin bu iyimserliği, SHIB’de geçtiğimiz ay yaşanan %350’lik fiyat artışından kaynaklanıyormuş gibi görünüyor. Bitcoin halving’i öncesi bu hedefin gerçekleşmemesine rağmen, birçok kişi olayı takip eden haftalarda ivmenin artmasını bekliyor.

Shiba Kaç Dolar Olur?

Piyasa analistleri bir diğer yandan SHIB’in fiyat hareketlerini yakından izlemeye de devam ediyor. Rafaela Ligo, Shiba Inu’nun görünümü ile 2021 yılında ortaya çıkan ve 30 gün içinde %1.164’lük dikkat çekici bir fiyat artışını ortaya koyan yükseliş formasyonu arasındaki benzerliklere dikkat çekti.

Ligo, yapmış olduğu gözleme dayanarak SHIB hakkında 0,00014 dolarlık potansiyel bir fiyat hedefi verdi. Onunla paralel bir biçimde Javon Marks da 0,00008 dolar seviyesinden geri dönüşün SHIB için 0,0001553 dolara ulaşma sürecine katkı sağlayabileceğini öngörüyor.

Bitcoin’in ünlü yatırımcılarından bir tanesi Armando Pantoja gibi piyasanın diğer uzman isimleri de iddialı tahminler sunuyormuş gibi görünüyor. Pantoja, halving’in ardından beklenen boğa görünümünde SHIB’in olası bir biçimde 0,001 dolara yükselebileceğini belirtiyor.

Ancak bu iyimser görünüm adına 2025 yılına kadar SHIB’in %3.660’lık önemli bir ralli gerçekleştirmesi gerekecek.

Gemini (eski adıyla Google Bard) gibi yapay zeka uygulamaları, SHIB’in Bitcoin’in halving’i sonrası performansı hakkındaki potansiyel fiyat davranışına ilişkin bazı potansiyel fiyat tahminleri yarattı. Gemini’nin sunduğu tahminler aşağıda görülmektedir:

Bitcoin 100.000 dolar olursa: Potansiyel SHIB fiyatı 0,00006 dolar

Bitcoin 150.000 dolarda: Potansiyel SHIB fiyatı 0,0001 dolar

The post first appeared on COINTURK NEWS: Shiba Inu Coin’s Price Surge and Market Predictions

به این نوشته امتیاز بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
  • ×