» بررسی » بایننس کوین چیست ؟
bnb چیست ؟
بررسی - کوین ها

بایننس کوین چیست ؟

2022-03-02 00508

بایننس کوین چیست ؟

bnb چیست ؟

بایننس (Binance) یکی از صرافی‌های ارز دیجیتال معتبر است که خدمات خرید و فروش و معامله در بازار کریپتوکارنسی را با هزینه بسیاری کمی به کاربران خود ارائه می‌دهد.

بایننس (Binance) یکی از صرافی‌های ارز دیجیتال معتبر است که خدمات خرید و فروش و معامله در بازار کریپتوکارنسی را با هزینه بسیاری کمی به کاربران خود ارائه می‌دهد. در واقع کارمزد پایین استفاده از خدمات بایننس در مقایسه با سایر پلتفرم‌های معاملاتی باعث شده است که بایننس تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال در دنیا شود. این صرافی امکانات ویژه‌ دیگری را هم مثل پشتیبانی از تعداد بالای رمز ارز ارائه می‌دهد. در نظر داشته باشید که صرافی Binance کوین اختصاصی خود را با نام بایننس کوین (BNB) در زنجیره هوشمند بایننس و بلاک چین اختصاصی راه اندازی کرده است. در ادامه این گزارش قصد داریم اطلاعاتی را در رابطه با امکانات صرافی بایننس و رمز ارز BNB ارائه دهیم.

بایننس کوین چیست؟

بایننس کوین ارز دیجیتال صرافی Binance که با علامت اختصاری BNB شناخته و معامله می‌شود. جالب است بدانید از ژوئن 2021 تا کنون بایننس تبدیل به بزرگ‌ترین صرافی ارز دیجیتال در دنیا شده که بیش از 1.4 میلیون تراکنش در ثانیه را پشتیبانی می‌کند. ارز BNB ابتدا بر روی بلاک چین اتریوم با استاندارد ERC 20 اجرا می‌شد اما با راه اندازی زنجیره هوشمند بایننس، این کوین در حال حاضر روی هر دو شبکه موجود می‌باشد. بی‌ان‌بی طی یک عرضه اولیه (ICO) در جولای 2017 و با حداکثر 200 میلیون توکن BNB راه اندازی شد.

از این تعداد حدود 10 درصد BNB به سرمایه‌گذاران برتر بایننس، 40 درصد به تیم موسس صرافی و 50 درصد هم به شرکت کنندگان مختلف این پلتفرم از طریق ICO ارائه شد. تقریباً نیمی از سرمایه جمع‌آوری‌شده در طول فرآیند ICO برای برندسازی و بازاریابی بایننس در نظر گرفته شد، در حالی که حدود یک سوم برای ساخت پلتفرم بایننس و انجام ارتقاءهای لازم در اکوسیستم مورد استفاده قرار گرفت. از آگوست سال 2021، ارز BNB به عنوان چهارمین ارز دیجیتال بزرگ از نظر ارزش بازار، پس از بیت کوین، اتریوم و تتر قرار گرفته است.

تاریخچه مختصری از بایننس

صرافی بایننس بزرگترین صرافی از نظر حجم مبادلات روزانه است. بنیان‌گذار این صرافی، چانگ‌پنگ ژائو (ملقب به CZ) از ثروتمندترین و شناخته‌شده‌ترین چهره‌های فعال جامعه ارزهای رمزنگاری شده است.

همچنین بخوانید: صرافی رمزارز چیست؟ نحوه کار آن چگونه است؟

این صرافی جزو یکی از مورداعتمادترین صرافی‌های رمزارز برای کاربران است. این اعتماد به اندازه‌ای است که پس از اضافه شدن یک رمزارز به لیست بایننس، قیمت آن به طور قابل توجهی رشد می‌کند.

ژائو در سال ۲۰۰۵ برای کارگزاران سیستم معاملاتی به نام فیوژن را طراحی کرده بود. او همچنین در سال ۲۰۱۳ به عنوان سومین عضو تیم، به پروژه کیف پول بلاک چین دا‌ت‌اینفو پیوست.

پیش فروش اولیه‌ سکه (ICO) بایننس در ۱۴ ژولای ۲۰۱۷ آغاز شد که طی ۱۳ روز ۱۰۰ میلیون توکن به فروش رفت و در مجموع ۱۵ میلیون دلار جمع‌آوری شد. این صرافی که کار خود را از چین آغاز کرده بود، در پی ممنوعیت خریدوفروش ارزهای رمزنگاری شده در این کشور، سرورها و تشکیلات خود را به ژاپن منتقل کرد. در مارس ۲۰۱۸، این شرکت دفاتر خود در تایوان را نیز گسترش داد.

در آوریل ۲۰۱۸، این صرافی اعلام کرد که با سخت‌گیری دولت‌های چین و ژاپن تصمیم گرفته که مقر اصلی خود را به کشور مالت منتقل کند.

بلاک چین بایننس (Binance Chain)

بلاک چین بایننس که در سال ۲۰۱۹ آزمایش و راه‌اندازی شد، در واقع بستری برای اجرای صرافی غیرمتمرکز بایننس (Binance DEX) است. به گفته مدیر بایننس، سرعت و توانایی مدیریت حجم عظیم تراکنش‌ها در این بلاک چین اولویت داشته و افزودن قابلیت‌های مختلف در اولویت‌های بعدی قرار دارند. با راه‌اندازی رسمی بلاک چین در آوریل ۲۰۱۹، فرایند انتقال توکن‌های بایننس از بلاک چین اتریوم نیز آغاز شد.

این بلاک چین به گونه‌ای طراحی شده که توانایی مدیریت میزان مشابه از معاملات صرافی اصلی را داراست و بیش از هزاران تراکنش در ثانیه را می‌تواند پشتیبانی کند. زمان ایجاد بلاک در این بلاک چین یک ثانیه بوده و برای افزایش سرعت انجام معاملات، تعداد محدودی تاییدکننده (یا تولیدکننده بلاک) در نظر گرفته شده است.

گفتنی است که معماری و ساختار اصلی بایننس چین از بلاک چین کاسموس (Cosmos) گرفته شده است. در حال حاضر قرارداد هوشمند بر روی بایننس چین وجود ندارد و تنها فریم‌ورکی برای ایجاد و خریدوفروش توکن‌ها در نظر گرفته شده است.

اصول طراحی بایننس چین به شرح زیر است:

  • نگهداری از سرمایه به عهده کاربران خواهد بود و کنترل کلیدهای خصوصی‌ را خودشان برعهده خواهند داشت.
  • عملکرد بالا و تاخیر زمانی بسیار پایین که پاسخگوی تعداد زیاد کاربران باشد.
  • تجربه کاربری بهینه، همانند سایت اصلی بایننس
  • قابل توسعه در بخش معماری، ایده‌ها
  • هزینه کارمزد پایین

در حال حاضر بایننس چین امکان ایجاد توکن‌های جدید را در بستر خود می‌دهد که می‌توان آن‌ها را ارسال، دریافت و فریز کرد. حتی امکان ایجاد جفت‌ارز بین توکن‌های مختلف نیز در این بلاک چین در نظر گرفته شده است.

فرآیند توکن سوزی BNB

همان‌طور که گفته شد حدود 100 میلیون توکن بایننس از طریق ICO ارائه شد که از تعداد کل عرضه فعلی این ارز کمتر است. بنابراین هر سه ماه، بایننس یک پنجم سود خود را برای بازخرید و نابودی دائمی یا «سوزاندن» کوین‌های BNB که در خزانه نگهداری می‌شوند، استفاده می‌کند و به این فرآیند توکن سوزی بایننس گفته شده که به طور منظم انجام می‌شود و معمولا بعد از آن قیمت BNB افزایش پیدا می‌کند. جالب است بدانید که از این راهکار سال هاست که با شکل و شمایل دیگر در بازار سنتی و همچنین شرکت های بزرگ استفاده می‌شود.

برای درک بیشتر، بهتر است با مثال هایی از بازار سنتی شروع کنیم. در سال ۹۷ شمسی زمانی که تورم با شیب بیشتری در حال تنزل اقتصاد ایران بود، قیمت تمام کالا، از جمله صیفی جات، در حال افزایش بود؛ اما کشاورزان سیب زمینی اعتقاد داشتند که قیمت محصول آن ها نسبت به سایر کالاهای موجود در بازار رشد عادلانه‌ای نداشته است.

اگر به خاطر داشته باشید؛ تمام کشاورزان در اقدامی هماهنگ شده، تمام سیب زمینی هایشان را در جاده و کوچه و بیابان ریختند. تقاضا سیب زمینی ثابت بود اما عرضه آن با این اقدام کشاورزها به شدت کمتر شد؛ در نهایت در مدت زمان کوتاهی شاهد افزایش قیمت شدید سیب زمینی شدیم.

مزایای استفاده از توکن اختصاصی بایننس (BNB)

بی‌ان‌بی (BNB) در سال 2017 و به منظور ایجاد روشی برای پرداخت کارمزدهای معاملاتی صرافی بایننس و ارائه تخفیفات ایجاد شد، اما کاربردهای بایننس کوین به مرور زمان افزایش یافت و در حال حاضر استفاده از آن در برنامه‌های کاربردی زیادی گسترش پیدا کرده است. لازم است بدانید که از BNB برای پرداخت هزینه تراکنش در شبکه هوشمند بایننس و Binance Chain هم استفاده می‌شود. سایر کاربردها را در ادامه برایتان لیست کرده‌ایم:

  • پرداخت کارمزد در پلتفرم‌های Monetha، HTC و Crypto.com
  • رزرو اقامتگاه های مسافرتی در وبسایت‌های TravelbyBit،Trip.io و Travala.com
  • شرکت در قرعه کشی
  • کمک به خیریه
  • ارسال کارت هدیه مجازی
  • پرداخت هزینه خدمات آنلاین مثلِ Canva، Storm و BitTorrent
  • سرمایه گذاری در ICOها برنامه لانچ پد بایننس

آشنایی زنجیره هوشمند بایننس (Binance Smart Chain)

در سال‌های اخیر بایننس خدمات و امکانات خود را گسترش داده و به چیزی فراتر از یک صرافی معاملاتی تبدیل شده است، به طوریکه می‌توان آن را یک پلتفرم کامل رمز ارزی پنداشت. زنجیره هوشمند بایننس (BSC) در دواقع نسخه‌ای توسعه یافته از زنجیره معمولی بایننس و در اصل پاسخی برای دستیابی به قابلیت‌های قرارداد هوشمند بدون افزایش ازدحام در بایننس چین بوده و با ماشین مجاری اتریوم یا (EVM) سازگاری دارد. تراکنش‌های انجام شده در این شبکه تقریبا دو برابر اتریوم بوده و کارمزد استفاده از آن نیز در مقایسه با گس اتریوم بسیار ناچیز است، همین موضوع سبب محبوبیت استفاده از این زنجیره هوشمند بایننس شده است.

استفاده از خدمات صرافی بایننس برای ایرانیان

تا قبل از سال 2021، امکان استفاده از خدمات صرافی خارجی بایننس بدون احراز هویت برای ایرانیان امکان پذیر بود و بسیار از افراد تمام معاملات خود را با خیال راحت در بستر این پلتفرم انجام می‌دادند. اما با قانون گذاری‌های جدید و افزایش فشارهای تحریم، این صرافی احراز هویت را برای ارائه خدمات خود و برای تمام کاربران دنیا اجباری کرد و بدین شکل امکان استفاده از امکانات این صرافی برای ایرانیان به طور کل از بین رفت. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم برای خرید و فروش رمز ارزهای مختلف از جمله BNB از خدمات صرافی‌های ارز دیجیتال ایرانی استفاده کنید تا خطر بلوکه شدن سرمایه‌تان در صرافی‌های خارجی از بین برود و حدالمکان از نگهداری دارایی دیجیتال خود در صرافی خودداری کنید و بعد از انجام معامله رمز ارز مورد نظر خود را به کیف پول یا والت ارز دیجیتال منتقل کنید. به عنوان نکته پایانی این گزارش توجه داشته باشید که در حال حاضر و در زمان نگارش این مقاله قیمت BNB در حوالی 450 دلار است.

تاریخچه قیمت BNB

قیمت توکن بایننس در ابتدای ورود به این صرافی در حدود ۰.۱ دلار معامله می‌شد. رویکرد این صرافی که کاربران را به سوی خود هدایت می‌کرد باعث شد تا در اواخر ۲۰۱۷ بایننس به یکی از صرافی‌های پرطرفدار تبدیل شود و همزمان با آن قیمت توکن BNB تا ۲۵ دلار هم افزایش یابد.

ارزش توکن BNB به شدت به فعالیت‌های صرافی و تحت تاثیر بایننس است. به همین دلیل هم این رمزارز جزو معدود توکن‌هایی بود که کمترین افت ارزش را در بازار نزولی ۲۰۱۸ تجربه کرد و با آغاز سال ۲۰۱۹، رشد فوق‌العاده‌ای تجربه کرد.

در ابتدای ۲۰۱۹ این توکن کار خود را با قیمت ۶ دلار آغاز کرد و در حال حاضر با طی یک روند صعودی شدید به حدود ۳۵ دلار هم رسیده است. در زمان نگارش این مقاله قیمت هر واحد بایینس کوین ۵۳۷.۳۴ دلار است.

بسیاری افت ارزش BNB را منوط به اتفاق ناخوشایندی مانند هک شدن بایننس می‌دانستند اما حتی با وقوع این اتفاق در ماه گذشته، تغییر قابل توجهی در ارزش بایننس کوین به وجود نیامد و چند هفته پس از آن روند صعودی‌اش را با قدرت بیشتر از سر گرفت.

یکی از برنامه‌هایی که موجب افزایش قیمت BNB در طول زمان می‌شود، کاهش تعداد در گردش توکن‌های آن است که با برنامه سوزاندن توکن‌ها به وجود می‌آید. تاکنون ۶ دوره از سوزاندن توکن‌های BNB انجام شده است که طی آن‌ها بیش از ۱۰.۵ میلیون واحد BNB سوزانده شده است.

کاربرد‌های بایننس

پلتفرم لانچ‌پد به عنوان بستری برای برگزاری عرضه اولیه صرافی تاکنون سرمایه‌پذیری جمعی را برای چند پروژه مختلف انجام داده است. کاربران با داشتن توکن‌های BNB بلیط‌هایی را دریافت می‌کنند که با آن‌ها شانس خود را برای دریافت توکن پروژه‌ها افزایش می‌دهند.

همچنین بایننس یک برنامه‌ی رفرال بسیار بزرگ دارد؛ به این طریق که هر کاربر با لینک بازاریابی دیگری ثبت‌نام کند ۲۰ درصد از کمیسیون کاربر به فرد رفرال دهنده تعلق می‌گیرد.

استفاده از توکن بایننس برای تخفیف ترید‌ها در صرافی بایننس سال اول ۵۰ درصد، سال دوم ۲۵ درصد، سال سوم ۱۲.۵ درصد، سال چهارم ۶.۲۵ و درنهایت در سال پنجم به بعد این تخفیف دیگر وجود ندارد.

علاوه بر این ۳۱ مورد کاربرد دیگر در سایت بایننس برای توکن BNB لیست شده که بیشتر آن‌ها استفاده از توکن بایننس در پلتفرم‌های شرکای خود است. این همکاری به صورت متقابل بوده و ارزهای رمزنگاری شده پروژه‌های مختلف نیز در بایننس برای خریدوفروش قرار گرفته است.

در راه ساخت شرکت چند میلیارد دلاری

بایننس مسیر طولانی خود را در مدت کوتاهی طی کرده است که این موفقیت را مدیون تجربیات و زحمات چانگ‌پنگ ژائو است.

این صرافی به حدی سرعت رشد بالایی داشت که شرکت سرمایه‌گذاری ریسک پذیر سکویا کپیتال که در پروژه‌هایی نظیر اپل، گوگل، اوراکل، پی‌پل و … سرمایه‌گذاری کرده بود نیز با آن به دشمنی برخاست. شرکت سکویا برای سرمایه‌گذاری در بایننس وارد مذاکره شد اما به دلیل اینکه ارزش صرافی بالا برآورد شده بود، نتیجه‌ای در برنداشت.

یکی از ویژگی‌های معروف صرافی بایننس، ایجاد CAPCHA از طریق یکی بازی پازل است که شبیه بازی WarioWare است.

علاوه بر صرافی بایننس و بایننس‌لانچ‌پد، بایننس اقدام به تاسیس آزمایشگاه بایننس و بانک اطلاعات بایننس کرده است که آزمایشگاه بایننس یک پلتفرم توسعه‌دهنده در حوزه‌ی بلاک چین است که کارآفرینان را کمک مالی، استراتژی، نیروی انسانی و جنبه‌های فنی، تجهیز می‌کند. بانک اطلاعات بایننس هم عملکردی شبیه به کوین‌مارکت‌کپ دارد و قیمت ارزهای رمزنگاری شده را دنبال می‌کند.

اطلاعاتی در مورد صرافی بایننس

به ازای هر معامله در بایننس، ۰.۱ درصد (معادل یک هزارم) کل مبلغ معامله‌ به‌عنوان کارمزد معامله کسر می‌شود و در صورتی که شما توکن بایننس را داشته باشید، می‌توانید از آن به‌عنوان پرداخت کارمزد استفاده کنید و ۲۵ درصد کارمزد را کاهش دهید. همچنین در ژولای سال ۲۰۱۸ بایننس اعلامیه‌ای را در سایت خود منتشر کرد که در آن برای افرادی که موجودی و حجم معامله‌ی بالایی دارند این تخفیف‌ها را افزایش می‌دهد.

علاوه بر همه این موارد، بایننس ۱۳۳ میلیون دلار در ۵ درصد از سهام Malta’s Founder’s Bank که یک پروژه بانکداری غیرمتمرکز تحت توسعه می‌باشد، سرمایه‌گذاری کرده است. همچنین این صرافی یک بنیاد خیریه بلاک چینی راه‌اندازی کرده که قصد تسهیل کمک در خیریه را از طریق فناوری‌های بلاک چین و ارزهای رمزنگاری شده دارد.

با این اوصاف، بایننس تحت حملات هکری و فیشینگ‌‌هایی قرار دارد که امروزه برای جامعه‌ ارزهای رمزنگاری شده به‌عنوان یک طاعون تلقی می‌شود. در پاسخ به این اقدام، صرافی بایننس برای افرادی که رخنه‌ی امنیتی در API آن پیدا کنند جایزه‌ای بزرگ تعیین کرده است. بایننس در حال حاضر بیشترین حجم معاملات ارزهای رمزنگاری شده را در اختیار دارد که با رقابت در تمامی عرصه‌ها قصد تبدیل شدن به یکی از غول‌های پابرجای این حوزه در آینده را در سر می‌پروراند.

خلاصه‌ای از عملکرد بایننس

بایننس بزرگ‌ترین صرافی در دنیای ارزهای رمزنگاری شده است که حجم مبادلات آن روزانه بیش از یک میلیارد دلار بوده و موسس آن یکی از ثروتمند‌ترین افراد این حوزه است. بایننس قصد دارد به یک شرکت خوشه‌ای ارزهای رمزنگاری شده تبدیل شود که با غول‌های صنایع مالی نظیر نزدک و HSBC توان رقابت داشته باشد.

موفقیت این صرافی به چند فاکتور کلیدی مهم وابسته است:

  • بایننس توکن BNB را برای تبادلات داخلی صرافی ایجاد کرده است. همچنین بایننس به عنوان یکی از مورداعتمادترین صرافی‌های رمزارز شناخته شده که تراکنش‌ها را در سریعترین حالت ممکن انجام می‌دهد.
  • علاوه بر خود صرافی، پلتفرم‌های دیگری همچون آزمایشگاه بایننس (برای پروژه‌های بلاک چینی)، پلتفرم ICO بایننس لانچ‌پد، بانک اطلاعات بایننس و صندوق خیریه‌ی آن منجر به افزایش استفاده از این توکن شده‌اند.
  • اخیراً با سرمایه‌گذاری در مفهومی تحت عنوان بانک غیرمتمرکز، فعالانه به دنبال برهم زدن سیستم‌‌های مالی سنتی است.

اگر همه‌ی این تکه‌های پازل را در ذهنمان کنار همدیگر قرار دهیم متوجه می‌شویم که بایننس به دنبال پایداری و رشد در سیستم کسب‌و‌کار خود است. گشت و گذار یکی از اصول مهم کسب‌وکار است که بایننس در هر چیزی که مرتبط با بلاک چین می‌باشد، دست گذاشته است. چیزی که برای ما جالب است این است که در سال‌های آتی آیا این توکن به غیر از کاربرد‌های امروز خود، مسیرش را از دیگر ارز‌های دیجیتال جدا می‌کند و به عنوان یک رمزارز مستقل خود را نمایان می‌کند؟

ارز دیجیتال BNB بایننس کوین چه مزایا و معایبی دارد؟

ارز دیجیتال بایننس کوین به یک ارز رمزدار گفته می‌شود که دارای علامت اختصاصی BNB است. که از طریق صرافی‌های معتبر Binance ارائه می‌شود.

همچنین تحت عنوان یک کریپتوکارنسی بر لایه بلاک چین بایننس تعبیه شده است. این رمز ارز جدید موفق شده است تا سطح ناچیزی از بازار را تحت اختیار خود قرار دهد. مهم‌ترین شاخص استفاده از ارز دیجیتال بایننس کوین امنیت بالا، سرعت قابل‌ملاحظه آن در فرایند تراکنش‌ها است.

مشخصات ارز دیجیتال بایننس کوین

  • بایننس کوین (Binance Coin) یک رمزارز است که توسط صرافی بایننس در ماه تیر سال ۱۳۹۶ (ماه جولای سال ۲۰۱۷) معرفی شده است.
  • نماد معاملاتی این رمزارز BNB است.
  • بایننس کوین دارای عرضه محدود است.
  • در عرضه اولیه آن ۲۰۰ میلیون توکن بایننس کوین (BNB) ارائه شد.
  • نیمی از این میزان نیز طی برنامه‌ای چند ساله با عنوان توکن‌سوزی از بین می‌رود.
  • عرضه اولیه سکه (ICO) برای بایننس کوین در ماه تیر سال ۱۳۹۶ (جولای سال ۲۰۱۷) اتفاق افتاد.
  • صرافی بایننس از طریق فرایند عرضه اولیه، به میزان ٪۱۰ از کل توکن‌های BNB یا ۲۰ میلیون از این رمزارز را برای سرمایه‌گذارهای فرشته (Angel Investors)، ۴۰٪ یا ۸۰ میلیون را برای تیم بنیان‌گذاران و ٪۵۰ باقیمانده یا ۱۰۰ میلیون را به مشارکت‌کنندگان عادی اختصاص داد.
  • طبق برنامه‌ریزی و اعلان انجام شده توسط صرافی بایننس، مقرر شد که تقریبا نیمی از سرمایه‌ای که در طول فرایند عرضه اولیه BNB به دست آمده است برای برندینگ و بازاریابی این رمزارز و صرافی بایننس استفاده شوند.
  • در عین حال، یک سوم از این مبلغ نیز برای ساخت پلتفرم بایننس و انجام ارتقاهای لازم برای اکوسیستم بایننس مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • در اوایل فروردین ۱۳۹۷ (اوایل آپریل سال ۲۰۱۸)، BNB ارزش بازاری در حدود ۱٫۴ میلیارد دلار داشت. بایننس کوین را می‌توان در صرافی بایننس با پرداخت ارزهای فیاتی که پشتیبانی می‌شوند مانند دلار یا یورو و یا رمزارزهایی مانند بیت‌کوین، اتریوم (Ethreum) و یا توکن‌های تتر (Tether) خریداری کرد. بایننس به تدریج و به طور کامل، به ارز محلی صرافی بایننس و صرافی توزیع شده بایننس (بایننس دکس) مبدل خواهد شد.

ویژگی‌های ارز دیجیتال بایننس

از مهم‌ترین ویژگی‌های ارز دیجیتال بایننس که موجب متمایز شدن آن نسبت به سایر ارزهای دیجیتال شده است عبارت است از:

  • غیرمتمرکز بودن
  • نامحدود بودن ارز رمزدار
  • سرعت بالای بایننس کوین

در ادامه هر یک از ویژگی‌های فوق را بررسی خواهیم کرد.

نامحدود بودن ارز رمزدار

در بایننس کوین هیچ‌گونه محدودیتی برای انتقال، خرید و فروش در این صرافی وجود ندارد و شما می‌توانید در طول روز هر میزان مقدار ارز رمزدار که نیاز داشته باشید را تهیه کنید یا به فروش برسانید.

سرعت بالای بایننس کوین

ارز دیجیتال بایننس کوین به صورتی طراحی شده است که واریزی‌ها برای بیت کوین به شکل تأییدیه‌های یک عددی در نظر گرفته می‌شود همچنین برداشت‌ها نیز به تأییدیه دو عددی رسیده است. بالا رفتن سرعت در تراکنش‌ها برای اتریوم قابل اجرا است به صورتی که امروزه به 2 تأییدیه رسیده در صورتی که در گذشته 30 تأییدیه برای واریزی‌ها کافی بود.

هدف بایننس کوین چیست؟

مهم‌ترین هدف بایننس کوین جذب سرمایه برای بالا رفتن و گسترش صرافی بایننس است. هدف از ساخت این رمز ارز و توسعه و رشد کوتاه مدت آن موجب شده است تا جایگاه ویژه‌ای در میان مردم به دست آورد می‌توان گفت که آینده بسیار خوبی در پیشرو خواهد داشت.

آیا می‌توان بایننس کوین را جعل کرد؟

در سال 2009 هکرها موفق شدند با استفاده از روش‌های مختلفی مانند فیشینگ، جعل، ویروس سطح امنیتی این ارز دیجیتال را بشکنند و تعداد زیادی از بایننس‌ها را به سرقت ببرند؛ بنابراین باعث شد تا خریدوفروش ارزهای دیجیتال بایننس تا مدتی ممنوع اعلام شود؛ اما بعد از مدت زمان کوتاهی مجدداً کار خود را شروع کردند. امروزه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین صرافی‌ها در کل جهان مشهور هستند.

آیا بایننس کوین همان BUSD است؟

خیر اینطور نیست! در واقع Binance USD (BUSD) یک «استیبل‌کوین» (سکه‌ای وابسته به یک ارز سنتی) است که با مشارکت Paxos تولید شده است. BUSD با دلار آمریکا جفت شده، بنابراین بهای آن در حدود ۱.۰۰ دلار است و ۱۰۰٪ توسط دلار آمریکا در بانک‌های ایالات‌متحده پشتیبانی می‌شود؛ در حالی که BNB از ابتدای سال ۲۰۲۱ به طور چشمگیری قیمت خود را افزایش داده، اما BUSD همواره قیمتی ثابت خواهد داشت، این استیبل‌ کوین به منظور جابجایی بین رمزارزهای مختلف در صرافی‌ها استفاده می‌شود‌.

زنجیره هوشمند بایننس چیست؟

زنجیره هوشمند بایننس (BSC) بستر بلاکچینی صرافی بایننس برای توسعه‌دهندگان است که می‌توانند اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های خود را در آن ایجاد کنند و به موازات با زنجیره معمولی بایننس فعالیت می‌کند، BNB را می‌توان در هر دو بلاکچین استفاده کرد؛ اگرچه یک کاربر معمولی نیازی به دانستن تمام جزئیات درخصوص نحوه کار BSC ندارد، اما باید دلیل اهمیت آن را دانست.

اساسا، زنجیره هوشمند بایننس یک بستر قرارداد هوشمند است که توسعه‌دهندگان می‌توانند از آن برای راه‌اندازی اپلیکیشن‌هایی مانند فایننس غیرمتمرکز، توکن غیرقابل تعویض (NFT)، فارمینگ بهره، صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) و موارد دیگر استفاده کرد. این یک گزینه جایگزین برای اتریوم و سایر بسترهای بلاکچینی است که قراردادهای هوشمند را ارائه می‌دهند. در حال حاضر PancakeSwap محبوب‌ترین اپلیکیشن غیرمتمرکز BSC است که در زمان نگارش این مقاله، از حجم معاملاتی ۱۰ میلیارد دلار طی ۲۴ اخیر برخوردار بوده است.

مزایا و معایب بایننس کوین

هر رمز ارزی علاوه بر مزیت دارای معایبی است که کاملا طبیعی است من جمله بایننس کوین:

مزیت‌های بایننس کوین

  1. بالا بودن امنیت
  2. کاهش کارمزد در مقایسه با سایر رمز ارزهای دیگر در بازار کریپتوکارنسی
  3. وجود تخفیف و هدیه در حین تراکنش
  4. دسترسی سریع و گسترده به نحوی که بتوان بیشتر از 40 رمز ارز را معامله نمود.
  5. افزایش سرعت در انجام معاملات و تراکنش‌ها
  6. تجربه کاربری و رابطه کاربری سریع
  7. امکان استفاده از بایننس کوین برای خریدوفروش دیگر رمز ارزهای موجود در بازار دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و مونرو و غیره.

معایب بایننس کوین

معایب بایننس کوین از قرار زیر است:

  • پشتیبانی ضعیف در پاسخگویی به کاربران و مشکلات آن‌ها
  • عدم حمایت از ارزهای فیات، به منظور امکان پرداخت به روش سنتی برای حساب وجود ندارد.
  • وجود تحریم‌ها باعث ممنوع شدن صرافی‌ها و سرویس‌ها گردیده است و صرفاً با استفاده از فیلترشکن امکان‌پذیر است و خریدوفروش صورت می‌گیرد.

BNB چیست؟ خرید و فروش ارز بایننس کوین

BNB چیست؟ خرید و فروش ارز بایننس کوین

پس از بیت کوین و اتریوم، توکنی موفق با نام بایننس کوین یا BNB وارد دنیای کریپتوکارنسی شد. بایننس توکن حاکمیت خود را بعدها با نام بایننس کوین یا همان BNB عرضه کرد تا فی انتقالات روی شبکه‌های بلاک چین خودش را با نام بایننس اسمارت چین (BEP-۲۰) و بایننس چین (BEP۲) از طریق آن دریافت کند. گرچه این تنها کاربرد ارز BNB نیست و بسیاری از افراد با خرید BNB اقدام به سرمایه‌گذاری و کسب درآمد می‌کنند. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که به دنبال خرید BNB و کسب درآمد از سرمایه‌گذاری روی این ارز هستید یا در کل به خرید ارز دیجیتال علاقه‌مند هستید حتما این مقاله را تا انتهایش بخوانید.

صرافی ارز دیجیتال بایننس

بایننس از سال ۲۰۱۷ شروع به کار کرد. در زمان نوشتن این مقاله، صرافی بایننس بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان است که طبق گزارش وب سایت کوین مارکت کپ، محبوب ترین صرافی در حوزه رمز ارزها برای جهانیان محسوب می‌شود. چانگ پنگ ژائو موسس و مدیر عامل بایننس است. وی در سال ۲۰۰۱ به عنوان رئیس توسعه معاملات آتی کتاب تجاری به بلومبرگ پیوست. او چهار سال را با این شرکت گذراند و بعداً به عنوان شریک به Fusion Systems پیوست. CZ از سال ۲۰۱۳ به طور فعال با فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال درگیر بوده است. در سال ۲۰۱۷، ژائو به طور رسمی بایننس را راه‌اندازی کرد و از آن زمان تاکنون مدیرعامل این شرکت بوده است. از دیگر افراد تاثیرگذار بایننس می‌توانیم به  He Yi یکی از بنیانگذاران و مدیران ارشد بازاریابی در بایننس اشاره کنیم. وی کار خود را به عنوان مجری تلویزیون در سال ۲۰۱۲ آغاز کرد. بعدها در سال ۲۰۱۴، یی یکی از بنیانگذاران OKCoin بود که در آن زمان بزرگترین صرافی ارزهای فیات به کریپتو در چین محسوب می‌شد. در سال ۲۰۱۷، او به نیروهای CZ پیوست و با هم بزرگترین صرافی ارز دیجیتال جهان را با نام Binance تاسیس کردند. این نکته را باید بدانید که استفاده از صرافی ارز دیجیتال بایننس برای ایرانیان غیرممکن است چرا که در حال حاضر احراز هویت ایرانیان در این صرافی ممنوع از سمت خود بایننس ممنوع است. در کل استفاده از صراف‌های خارجی ریسک زیادی برای ما به همراه دارد چرا که ممکن است هر لحظه به دلیل بهانه‌هایی مانند تحریم اموالتان در این صرافی‌ها بلوکه شود.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 1.00

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×
  • ×